ALGEMENE INFO

Gemaakt op zondag 09 december 2012 Laatst bijgewerkt op maandag 02 november 2020 Geschreven door Jürgen Munghen

Zetel van de vereniging:
De zetel is gevestigd te:
Désiré Van de Wallestraat 20
8800 Beveren (Roeselare)

Postadres van de vereniging:
Glenn Lakiere
Désiré Van de Wallestraat 20
8800 Beveren (Roeselare)
M: +32 471 43 05 99
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lokaal: 
t Bourgondisch Kruis
bij Philip Lievens
Beversesteenweg 470
8800 Roeselare-Beveren
051 25 17 51

Lidgeld:
Het lidgeld is gelijk gesteld aan een vaste scheidsrechtersvergoeding van een benoemde scheidsrechter en bedraagt €22,00 euro. Dit kan gestort worden op volgend rekeningnummer: IBAN-nummer BE15 7512 0441 6830.
Vanaf heden (10/2017) bieden we een gezinstarief aan, dit wil zeggen dat wanneer er meer dan 1 gezinslid lid wil worden van de vriendenkring deze een korting krijgt. Het bedrag dat dan betaald moet worden is €20 ipv €22 per elke extra lid uit het zelfde gezin. Tevens kan het betaald worden via de Roeselaarse Kadobon

Vrijetijdspas:
Met de vrijetijdspas nemen kinderen, jongeren en volwassenen goedkoper deel aan vrijetijdsactiviteiten in Roeselare. Heel wat diensten en verenigingen geven korting aan mensen met een vrijetijdspas: De Spil, ARhus, Zapper, Spillebad, STAP, SASK, CVO Roeselare, dienstencentra en tal van Roeselaarse verenigingen (vraag ernaar bij jouw vereniging*). Hoe aanvragen klik hier
*Iedere vereniging, die werkingssubsidies van stad Roeselare ontvangt, is verplicht om 50% korting te geven op lidgelden en deelnamegelden aan activiteiten georganiseerd door de vereniging. Ook in materiaalkosten (sportclubs) dient men een korting te geven. Voorwaarden: Er zijn 2 voorwaarden: Je hebt het financieel moeilijk en doet daardoor geen vrijetijdsactiviteiten. Je woont in Roeselare. Je bent dus ingeschreven in het bevolkingsregister of in het vreemdelingenregister. 

Verzekering:
We zijn enerzijds verzekerd bij de KBVB (trainingen - matchen (zowel als ref als speler bij de VK) - alsook een extra verzekering (gegevens bij de penningmeester te verkrijgen)

Statuten:
De statuten zijn ter inzage bij de Gerechtigd Correspondent en worden jaarlijks goedgekeurd door de statutaire ledenvergadering die doorgaat de 3e vrijdag van september.
Download: Statuten - Bijlagen

Vergaderingen:
Ledenvergaderingen:
Deze vinden plaats in ons lokaal ‘'t Bourgondisch Kruis’ elke derde maandag van de maand.
Enkele deze waar we niet onderuit kunnen blijven op de derde vrijdag van de maand. (vb.: Kaarting, Souper)

Bestuursvergaderingen:
De bestuursvergaderingen vinden plaats elke eerste maandag van de maand.

Trainingen: (gratis aangeboden)
Elke dinsdag is er een training voorzien op de piste van Izegem, gelegen in de Sint-Jorisstraat 64, 8870 Izegem. Iedereen kan hierbij aansluiten.

Organogram:
Het organogram met de invulling vn de verschillende functies en taken die worden ingevuld door de mensen van het actieve bestuur & de ereleden kan je hier raadplegen (organogram). 

Hits: 95992

Copyright © / RODENBACHFLUITERS | All rights reserved. - Privacy verklaring