WORD SCHEIDSRECHTER

Gemaakt op zaterdag 13 januari 2018 Laatst bijgewerkt op woensdag 14 november 2018 Geschreven door Jürgen Munghen

DATA: 

  • start:
    zaterdag 26 januari 2019

  • Vervolg:
    zaterdag 2, 9 & 16 februari 2019

LOCATIE'S:

  • Bij een voldoende opkomst in iedere Vriendenkring.
  • Voor de Roeselaarse Vriendenkring gaat dit door in café Het Bourgondisch Kruis - Beversesteenweg 470 - 8800 Roeselare-Beveren
     

Wat zijn de voorwaarden om scheidsrechter te worden?
Je bent een jongen/meisje of man/vrouw van minimum 15 jaar, je volgt een gratis lessenreeks begin september of januari te Kortrijk en je slaagt voor een theoretisch en mondeling examen.

Je krijgt een vergoeding per gefloten wedstrijd, inclusief verplaatsingskosten.

Je wordt lid van een leuke vriendenkring met veel jonge mensen, maar ook de ervaring is er aanwezig die nodig is om een topref te worden. Roeselare heeft scheidsrechters in zo goed als alle reeksen van België: bij de jeugd en reserven en de eerste ploegen tot in de hoogste regionen in Nationale. De Rodenbachfluiter organiseert het jaar door tal van activiteiten, organiseert maandelijks een vergadering met boeiende gastsprekers en organiseert wekelijkse trainingen. Zelfs een vriendschappelijke voetbalwedstrijd wordt een paar keer in het jaar georganiseerd. Dan nemen we het op tegen de andere vriendenkringen van West-Vlaanderen! Neem zeker nog even te tijd om onze website te bekijken. Bijvoorbeeld op onze agendapagina om een idee te krijgen van onze activiteiten die nu alweer vastgelegd zijn. Onze vriendenkring is een hechte vriendengroep, maar je leert ook zeer veel nieuwe mensen kennen verder in de provincie en daarbuiten! We staan steeds voor jou klaar!

Je komt op plekjes in de voetbalwereld, waar je anders nooit terecht zou komen!

Je kan met je scheidsrechterskaart, gratis andere wedstrijden bijwonen in heel het land. Bijvoorbeeld de topper Club Brugge – RSC Anderlecht in de Jupiler Pro League, of een kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels? Uiteraard ook in de lagere reeksen.

Je krijgt een mooie korting op de kledij van het sport-en vrijetijdsmerk Patrick, momenteel de kledijsponsor van de scheidsrechters.

Ben je zelf nog speler? Dat is geen enkel probleem! Je kan voetballen en arbitreren perfect combineren. Lees dit niet verkeerd! Je hoeft helemaal niet gevoetbald te hebben om een goeie scheidsrechter te kunnen worden! Het bewijs daarvan vind je al in onze vriendenkring!

Om jezelf in te schrijven klik hier!!!! 

Hits: 50625