ALGEMENE INFO

Gemaakt op zondag 09 december 2012 Laatst bijgewerkt op zondag 17 juni 2018 Geschreven door Jürgen Munghen

Zetel van de vereniging:
De zetel is gevestigd te:
Désiré Van de Wallestraat 20
8800 Beveren (Roeselare)

Postadres van de vereniging:
Glenn Lakiere
Désiré Van de Wallestraat 20
8800 Beveren (Roeselare)
M: +32 471 43 05 99
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lokaal: 
t Bourgondisch Kruis
bij Philip Lievens
Beversesteenweg 470
8800 Roeselare-Beveren
051 25 17 51

Lidgeld:
Het lidgeld is gelijk gesteld aan een vaste scheidsrechtersvergoeding van een benoemde scheidsrechter en bedraagt €22,00 euro. Dit kan gestort worden op volgend rekeningnummer: IBAN-nummer BE15 7512 0441 6830.
Vanaf heden (10/2017) bieden we een gezinstarief aan, dit wil zeggen dat wanneer er meer dan 1 gezinslid lid wil worden van de vriendenkring deze een korting krijgt. Het bedrag dat dan betaald moet worden is €20 ipv €22 per elke extra lid uit het zelfde gezin.

Vrijetijdspas:
Met de vrijetijdspas nemen kinderen, jongeren en volwassenen goedkoper deel aan vrijetijdsactiviteiten in Roeselare. Heel wat diensten en verenigingen geven korting aan mensen met een vrijetijdspas: De Spil, ARhus, Zapper, Spillebad, STAP, SASK, CVO Roeselare, dienstencentra en tal van Roeselaarse verenigingen (vraag ernaar bij jouw vereniging*). Hoe aanvragen klik hier
*Iedere vereniging, die werkingssubsidies van stad Roeselare ontvangt, is verplicht om 50% korting te geven op lidgelden en deelnamegelden aan activiteiten georganiseerd door de vereniging. Ook in materiaalkosten (sportclubs) dient men een korting te geven. Voorwaarden: Er zijn 2 voorwaarden: Je hebt het financieel moeilijk en doet daardoor geen vrijetijdsactiviteiten. Je woont in Roeselare. Je bent dus ingeschreven in het bevolkingsregister of in het vreemdelingenregister. 

Verzekering:
We zijn enerzijds verzekerd bij de KBVB (trainingen - matchen (zowel als ref als speler bij de VK) - alsook een extra verzekering (gegevens bij de penningmeester te verkrijgen)

Statuten:
De statuten zijn ter inzage bij de Gerechtigd Correspondent en worden jaarlijks goedgekeurd door de statutaire ledenvergadering die doorgaat de 3e vrijdag van september.
Download: Statuten - Bijlagen

Vergaderingen:
Ledenvergaderingen:
Deze vinden plaats in ons lokaal ‘'t Bourgondisch Kruis’ elke derde vrijdag van de maand.
Bestuursvergaderingen:
De bestuursvergaderingen vinden plaats elke eerste maandag van de maand.

Trainingen: (gratis aangeboden)
Elke dinsdag is er een training voorzien op de piste van Izegem, gelegen in de Sint-Jorisstraat 64, 8870 Izegem. Iedereen kan hierbij aansluiten.

Organogram:
Het organogram met de invulling vn de verschillende functies en taken die worden ingevuld door de mensen van het actieve bestuur & de ereleden kan je hier raadplegen (organogram). 

Hits: 38618