PAV-alternatief

Gemaakt op zondag 27 juni 2021 Geschreven door Jürgen Munghen
Ook dit jaar zal er geen PAV zijn zoals we deze gewend zijn in de periode voor Corona.
De Vriendenkring van Ieper heeft omwille van verschillende redenen de noodzaak om deze als organiserende vriendenkring af te gelasten. Een reeks versoepelingen die te laat komen, Stad Ieper en locatie die nog geen groen licht geven voor zo een organisatie te laten doorgaan zijn maar enkele van de redenen.

Het Bureau Arbitrage schakelt hierin heel snel om toch een moment te laten doorgaan en een volledige annulatie te voorkomen.
Het Bureau Arbitrage heeft een alternatief programma uitgewerkt.

De volgende beslissing is genomen: de fysische en theoretische testen van zaterdag 28/08/2021worden omgebouwd tot een heuse REFEREE DAY. Uiteraard blijft de organisatie van de testen overdag zoals gepland doorgaan. De details zullen later gecommuniceerd worden.
 
Maar daarnaast gaat de PAV (in een eenmalig aparte stijl en met respectering van de COVID-19 maatregelen) door.

Concreet betekent dit: 
  • Gedurende de hele dag zullen alle refs uitgenodigd worden om de documenten (scheidsrechterskaart, badge, Law of the Games) af te halen en een opleidingssessie rond de spelregelwijzigingen en instructies voor het seizoen 2021-2022 bij te wonen (deze geldt eveneens als eerste J-cursus met verplichte aanwezigheid).
  • In de vooravond zal een receptie georganiseerd worden voor de refs die vereremerkt worden met de Bondserepenning of Lid van Verdienste.
  • Daarna wordt een beperkte academische zitting georganiseerd waarbij het BA WVL zal instaan voor het uitnodigen van de aanwezigen rekening houdend met de zaalcapaciteit.
  • Mogelijkheid tot een drankje tijdens de dag voor iedereen en een receptie ’s avonds voor de genodigden.

Plaats van afspraak is het Jeugdcomplex Schiervelde in Roeselare. Ik hou er nu al aan de verantwoordelijken hiervoor van harte te danken.
 
De komende weken volgt er meer uitleg.

Hits: 813