Nieuwjaarsbrief van onze voorzitter


Na ondertussen een volledige en een halve lock-down staan wij nog steeds niet op de voetbalvelden om onze favoriete hobby uit te oefenen. Hopelijk mogen we dit jaar nog op het veld staan voor de wedstrijden het seizoen 2020-2021, maar de gezondheid gaat uiteraard boven alles.

Geen nieuwjaarsbrief zonder ook enkele dankwoordjes, graag wil ik mijn bestuur bedanken voor de inzet in deze moeilijke omstandigheden, snel schakelen van live-vergaderingen naar online. Ook dank aan het stadsbestuur voor hun financiële inspanning die ze dit jaar leveren met de stadstoelage, aan de vele mensen in de zorg die onder de voortdurende druk er steeds voor blijven gaan, aan iedereen die er het beste van maakt in de niet altijd evidente situaties van o.a. thuiswerk. Maar ook speciaal een dikke pluim aan elk van jullie om ondanks alles toch de moeite te doen om ons te steunen en zich plichtbewust aan de maatregelen te houden.

Laat ons dan ook deze ontmoedigende situatie doorbreken en samen de mooie dingen herinneren van 2020 en positief vooruit kijken én hopelijk kunnen we elkaar snel terugzien op één van de activiteiten van onze vriendenkring of ergens op het voetbalveld!

Santé op 2021!!! 

jullie voorzitter
Jürgen Munghen
1 januari 2021
 
 
Hits: 147