Trainingskamp voetbalscheidsrechters 2023 in Herentals

Wat we doen…

Wees erbij!

Arbitrage is de mooiste hobby die er is, maar niet de eenvoudigste. Wil je jezelf nog meer verdiepen? Neem dan deel aan ons Trainingskamp. Samen met andere scheidsrechters gaan we dieper in op alle facetten van de arbitrage.

​Wil je jezelf op de lange termijn ontwikkelen? Stap dan in het begeleidingstraject, onze nieuwe formule. Je krijgt de kans om begeleid te worden voor, tijdens en na het Trainingskamp door middel van een mix van online en fysiek leren. Dit begeleidingstraject kan je volgen onafhankelijk van een deelname aan het Trainingskamp.

Voor wie?

Jeugdscheidsrechters

Recent je examen afgelegd bij het Bureau Arbitrage? Al enkele jaren ervaring met het leiden van jeugdwedstrijden? Sta je kort bij het maken van de stap van de jeugd naar de namiddag? We voorzien voor jou een programma op maat. We werken met coachgroepen waarin je je samen met leeftijdsgenoten je verdiept in de arbitrage.

Clubscheidsrechters

Jongeren die nog niet officieel scheidsrechter zijn, brengen we de basis van de arbitrage bij. Ervaring in het leiden van wedstrijden binnen de eigen club is een pluspunt maar geen vereiste. Op het Trainingskamp maak je kennis met andere beginnende scheidsrechters en leer je bij van de meer ervaren.

Scheidsrechters 1ste elftal

In deze groep ligt de focus op vaardigheden voor scheidsrechters die actief zijn in klimmen en dalen. We hebben het over matchmanagement, teamwork, spelregels,… Binnen je coachgroep word je begeleid door scheidsrechters actief op het hoogste niveau.

Assistent-scheidsrechters

Het arbitreren langs de zijlijn is een vak apart. Voor de assistent-scheidsrechters die zich inschrijven voorzien we een aangepast programma, met begeleiding door ervaren assistenten actief op het hoogste niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *